Våldtäkt – att hitta någon som förstår i Göteborg

Om man har blivit utsatt för en våldtäkt i Göteborg behöver man någon att prata med. Det är svårt att gå till polisen för man känner sig osäker och kanske generad över att ha blivit utsatt.

Allt som har med våldtäkt att göra är obehagligt att tänka på. Då behöver man prata med någon som förstår. Kanske man känner sig för osäker för att gå till polisen. Man vill först veta vad som händer om man gör det och man vill veta att man inte anmäler i onödan.

Anlitar man en advokat i Göteborg på ett tidigt stadium får man den hjälp man behöver. Det första samtalet är en gratis konsultation där man bestämmer hur man ska gå vidare. Helst kanske man bara vill glömma allt, men det går inte. Gärningsmannen behöver ställas till svars och man behöver få upprättelse.

En bra advokat är med och stöttar hela tiden från anmälan om våldtäkt till rättegång

Läser man i tidningar om våldtäktsrättegångar verkar det som att man som offer kan hamna i en svår situation. Med en bra och förstående advokat behöver det inte blir så, man har någon med sig som stöttar.

Det är vanligt att man som brottsoffer blir ifrågasatt, men har man en advokat som tror på det man berättar så får man det stöd man behöver. Under rättegången ser advokaten till att det inte ställs onödiga frågor som kan vara obehagliga för den drabbade. Man får dessutom hjälp att förbereda svar och att presentera sin sak på rätt sätt. Läs mer om våldtäkt på denna hemsida: våldtäktgöteborg.se

9 Feb 2022

Välkomna till stjärnadvokaten! Vi är visserligen inga riktiga stjärnadvokater som Leif Silbersky, Johnnie Cochran eller Peter Ahltin, men vi kan våra saker ändå. Hos oss kan du hitta tips och information om det mesta som har med juridik och domstolsväsendet att göra. Håll till godo!