Problem med tidigare anställda? Ta hjälp av en arbetsrättsjurist i Stockholm

Har en tidigare anställd spridit dina företagshemligheter? Vet du inte hur du ska hantera det? Låt en arbetsrättsjurist i Stockholm hjälpa dig med ärendet.

Har Bosse “delat med sig” av dina företagshemligheter till alla sina kontakter på Facebook? Han får ju gärna vara sur för att han blev uppsagd men han kan faktiskt ägna tiden åt att skaffa ett nytt jobb istället för att försöka hämnas på dig. Vem vinner på det egentligen?

Bosse kan visserligen dra dit pepparn växer men det hjälper ju inte ditt företag. Nu har ju alla hans så kallade vänner fått del av dina affärshemligheter. Bosse hade kanske inte så många vänner men de i sin tur har ju vänner. Det spelar hur som helst ingen roll – du har ju rätten på din sida.

En arbetsrättsjurist hjälper dig att inte hämnas på Bosse

Åtminstone känns det som att du borde ha rätten på din sida. Kan det verkligen vara lagligt för en tidigare anställd att sprida företagshemligheter? Borde inte Bosse omfattas av någon sorts lojalitetskrav? Istället för att ligga vaken om natten och fundera på detta borde du ta hjälp av en arbetsrättsjurist i Stockholm.

En jurist som är expert på arbetsrätt kan hjälpa dig att reda ut om Bosse har begått ett brott och i så fall ge dig råd om hur du ska gå till väga. Det handlar inte om någon slags vendetta mot Bosse för att han är långsint. Det handlar bara om rätt.

15 May 2023

Välkomna till stjärnadvokaten! Vi är visserligen inga riktiga stjärnadvokater som Leif Silbersky, Johnnie Cochran eller Peter Ahltin, men vi kan våra saker ändå. Hos oss kan du hitta tips och information om det mesta som har med juridik och domstolsväsendet att göra. Håll till godo!