Olika skeden i livet kan behöva juridisk rådgivning

Det kan vara en skilsmässa, bouppteckning, vårdnad eller vårdnadstvist. Många frågor, och liten erfarenhet. Då är det viktigt att kunna få hjälp inom familjerätt och hitta lösningar.

Juridiska frågor som rör familjer i olika avseenden kallas familjerätt. Behöver du hjälp och rådgivning inom familjerätt i Stockholm? Advokater och jurister som arbetar med familjerelaterade frågor kan hjälpa dig med just ditt problem. Har du en pågående vårdnadstvist där du och din ex-partner inte kommer överens, kan du få råd och stöd. Barnets bästa är i fokus och en jurist kan företräda dig och se till att barnets rättigheter följs.

Även i skilsmässor utan barn, kan det ibland inträffa att parterna inte kommer överens, här kan du också bli företrädd av en advokat eller jurist som kan vara ett juridiskt stöd.

Bouppteckning och testamenten

När någon avlider är många juridiska frågor som kommer upp, och det ofta när man också är mitt i en sorgeprocess. Det är ett viktigt stöd i sådana situationer att få den juridiska hjälpen där man går igenom alla delar steg för steg. Finns det särkullbarn? Okända sådana? Mycket kan komma upp i sådana sammanhang. För att arvskiftet ska bli korrekt utfört är det också viktigt att det finns en lista över vilka som har arvsrätt och deras andelar. Tyvärr är det inte ovanligt med konflikter inom familjer i de här frågorna. Då är det tryggt att kunna få den juridiska rådgivning och hjälp för att klara ut allt enligt lagen.

27 Dec 2020

Välkomna till stjärnadvokaten! Vi är visserligen inga riktiga stjärnadvokater som Leif Silbersky, Johnnie Cochran eller Peter Ahltin, men vi kan våra saker ändå. Hos oss kan du hitta tips och information om det mesta som har med juridik och domstolsväsendet att göra. Håll till godo!